Traduceri

Serviciile de traduceri oferite de Mayflower Language Services se adreseaza companiilor, mai mici sau mai mari, indiferent de domeniul in care activeaza.
Domeniile in care traducem sunt variate, de la tehnic (caiete de sarcini, fise tehnice, brosuri, manuale de utilizare etc.), juridic (sentinte judecatoresti, acte constitutive, declaratii, contracte etc) la financiar (bilanturi, rapoarte, certificate fiscale, proiecte de finantare etc.), comercial (brosuri, pliante, siteuri de prezentare, etc.) etc.
Pentru a raspunde nevoilor specifice clientilor nostri, am creat trei tipuri de servicii de traduceri, din/in limbile romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, rusa, turca, portugheza.

 

 

Traduceri STANDARD

Traducerile standard sunt efectuate de traducatori romani, autorizati de Ministerul Justitiei sau Ministerul Culturii, in functie de domeniu.
Acest tip de serviciu este recomandat in general pentru documentele ce necesita traducere catre limba romana. De asemenea, poate fi utilizat pentru documentele de tradus din limba romana intr-o alta limba, care necesita acuratete, dar nu neaparat subtilitatea vorbitorului nativ.
Avantajul principal al acestor traduceri este raportul calitate-pret.

 

 

Traduceri PREMIUM    

Traducerile premium sunt fie efectuate direct de vorbitori nativi ai limbii tinta, fie efectuate de un traducator roman si colationate de un nativ.
Acest tip de serviciu este recomandat in general pentru documentele ce necesita traducere din limba romana intr-o limba straina. Traducerile premium sunt recomandate in special pentru documentele de tradus din limba romana intr-o alta limba, care necesita subtilitatea vorbitorului nativ.
Avantajul principal al acestor traduceri este acuratetea.

 

 

Traduceri LEGALIZATE 

Traducerile legalizate sunt  efectuate exclusiv de traducatori romani, autorizati de Ministerul Justitiei.
In functie de nevoile dumneavoastra, traducerea poate fi colationata de un vorbitor nativ, inainte de a se intoarce la traducatorul autorizat pentru aprobare si stampilare. Ulterior acestui proces, vom efectua legalizarea la notarul public cu care lucram.
Avantajul de a lucra cu noi pentru traducerile legalizate de care aveti nevoie este ca biroul nostru se ocupa cu preluarea documentelor si predarea lor gata legalizate, ajutandu-va sa economisiti timp si energie.                                                                                    

 

PROMISIUNEA NOASTRA, GARANTIA DUMNEAVOASTRA

 Time is money.

In limba internationala a afacerilor se spune “Time is money”. Suntem constineti de faptul ca timpul se traduce in bani, prin urmare va garantam livrarea traducerilor in cel mai scurt timp. Iar daca nu reusim sa livram la termenul stabilit va acordam un discount de 5% din valoarea totala, pentru fiecare zi de intarziere.

Words, words, words.

La Mayflower, nu traducem cuvinte, ci idei. Insa fiecare idee are nevoie de cuvintele potrivite, indiferent de domeniul in care se regaseste. Pentru a livra servicii de cea mai buna calitate, atribuim documentele traducatorilor nostri in functie de experienta pe care o au in domeniul respectiv. Va garantam utilizarea corecta a limbajului de specialitate, iar pentru anumite domenii, cu preponderenta cel tehnic si medical, va oferim posibilitatea de a solicita un glosar cu termenii de specialitate utilizati in traducerea documentelor dumneavoastra.