Cursuri

 

 

Limba engleza pentru companii

Fie ca doriti sa comunicati cu partenerii dumneavoastra straini, cu colegii din alte tari sau de alte nationalitati, sa obtineti o promovare, sau ca doriti sa intelegeti detaliat o brosura, un manual de utilizare sau chiar procedurile interne ale companiei in care lucrati, limba engleza se dovedeste a fi o necesitate.
La Mayflower, ne-am propus sa va sustinem in demersul dumneavoastra si sa va oferim cursuri de limba engleza personalizate, concepute in functie de nevoile dumneavoastra lingvistice.

In acest scop, pentru a va propune solutia care vi se potriveste cel mai bine, un curs de limba engleza personalizat prespune urmatoarele etape:

 • audit lingvistic gratuit pentru a stabili nivelul de cunostinte, obiectivele pe care le aveti si domeniul de interes
 • conceperea unui plan de studiu bazat pe obiective
 • prezentarea planului de studiu si obtinerea acordului dumneavoastra
 • inceperea cursurilor
 • evaluarea progresului (la jumatatea cursului) si sesiune de feedback
 • evaluarea finala si sesiune de feedback
Cursurile de limba engleza oferite de Mayflower Language Services se bazeaza pe metoda comunicativa iar scopul nostru este ca dumneavoastra nu numai sa acumulati noi cunostinte ci si sa dobanditi increderea de a le folosi in situatii de comunicare diverse.


 
 

Public Speaking si tehnici de prezentare in limba engleza

Foarte multe din joburile din ziua de astazi presupun vorbit in public, intr-o forma sau alta. Uneori, acesta se concretizeaza in prezentarea companiei pe care o reprezentam, a rezultatelor obtinute, in cadrul unei sedinte, sau chiar intr-un discurs catre un public mai larg, in cadrul unei conferinte.
Vorbitul in public nu este un lucru usor, si este cu atat mai anevoios cu cat trebuie sa o facem intr-o limba straina. Noi credem ca cel mai bun mod de a scapa de teama de a vorbi in public este o pregatire temeinica si corespunzatoare.
La Mayflower, cursurile de public speaking si tehnici de prezentare sunt predate de un profesor britanic cu experienta in domeniu, care va va ajuta sa ajungeti la forma optima a discursului/prezentarii dumneavoastra, prin:
 • alegerea limbajului potrivit registrului/domeniului in care se face prezentarea
 • alegerea structurii optime
 • verificarea si imbunatatirea suportului vizual (slideuri Power Point)
 • exersarea discursului/prezentarii
 • joc de rol pentru a va pregati pentru sesiunea de intrebari de la final


 
 

Limba engleza pentru examene internationale

Traim intr-o lume plina de oportunitati: studiu in strainatate, burse de cercetare, locuri de munca sau schimb de experienta.
Din ce in ce mai multe universitati din intreaga lume, precum si angajatori de top, folosesc limba engleza ca instrument principal de comunicare.
Limba engleza este un atuu incontestabil, insa simpla sa cunoastere nu este suficienta, adeseori este nevoie de un document care sa ateste aceste cunostinte. In acest scop, va recomandam sa va pregatiti pentru unul din examenele din suita Cambridge: IELTS, CAE sau CPE.

Avantajele certificatelor Cambridge

 • Sunt aliniate la Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi.
 • Peste 20.000 de universitati, angajatori si guverne din intreaga lume recunosc aceste certificate. Printre acestia se numara Sony, Bayer, Univesitatea Warwick, Departamentul Australian al Imigratiei.
 • Testeaza toate cele 4 aptitudini: scris, vorbit, citit, ascultat

De ce sa alegeti sa va pregatiti pentru un examen de limba engleza la Mayflower?

 • Va veti familiariza cu formatul specific examenului
 • Veti invata tehnici de abordare a diferitelor cerinte pentru toate cele 4 probe
 • Veti invata cum sa structurati un eseu si va veti imbogati vocabularul
 • Veti participa la simulari de examen si veti primi feedback valoros

Calendarul examenelor IELTS, pe care le puteti sustine la sediul British Council:

https://www.britishcouncil.ro/en/exam/ielts/dates-fees-locations
Calendarul pentru celelalte examene Cambridge, pe care le puteti sustine la sediul British Council:
https://www.britishcouncil.ro/en/exam/cambridge/dates-fees-locations

 
 

PROMISIUNEA NOASTRA, GARANTIA DUMNEAVOASTRA

La Mayflower, consideram ca cea mai buna alegere este cea facuta in cunostinta de cauza. De aceea, va oferim posibilitatea de a testa calitatea cursurilor noastre, la o sedinta gratuita.
Aceasta sedinta va va permite sa va familiarizati cu stilul de predare al profesorului care v-a fost alocat, precum si cu metodele pe care le folosim.
De asemenea, daca pe parcursul cursului, considerati ca profesorul nu s-a adaptat la stilul dumneavoastra de invatare, puteti solicita inlocuirea acestuia.

Money-back guarantee

Profesorii Mayflower se angajeaza sa faca o evaluare corespunzatoare a cursantilor si sa le ofere intotdeauna feedback corect. Stim ca acest lucru este foarte important, in special atunci cand cursantii se pregatesc pentru sustinerea unui examen.
De aceea, daca in urma pregatirii pentru un examen Cambridge, nu obtineti rezultatul scontat, ne angajam sa va platim taxa de inscriere la examen. Singura conditie este sa va prezentati la cursuri (prezenta 90%) si sa efectuati temele (90%).